Archief

55+ markt uitverkocht

Alle stands die beschikbaar waren op de 55+ markt in Bergen op Zoom, zijn verhuurd. Deze seniorenmarkt vindt plaats tijdens de beurs ‘Woon en Leef' op 30 en 31 oktober a.s.

 

Tijdens ‘Woon en Leef' is meer dan vierhonderd vierkante meter van de beursvloer ingericht voor de 55+ markt. Centraal hierin staat een podium waarop diverse presentaties plaatsvinden over activiteiten, zorgmogelijkheden en lifestyle, gericht op senioren.

De standhouders die zich zullen hier zullen presenteren zijn:
– Stichting Welzijn Ouderen Bergen op Zoom;
– Stichting Tante Louise Vivensis;
– Thuiszorg West-Brabant;
– Deltacom;
– Digivitaal;
– De Mooij Fiets en Fitness;
– T-zorg;
– Akkermans Leisure & Golf;
– Tunstall;
– Project Dementie;
– Fitplus;
– WMO-loketten van de gemeenten;
– Stichting Welzijn Ouderen Woensdrecht
– Stichting Welzijn Halsteren
– Ouderenwerk Steenbergen.

Ook de standruimten op de beurs ‘Woon en Leef' zelf zijn zo goed als verhuurd. Er zijn nog slechts drie stands beschikbaar. ‘Woon en Leef' maakt de bezoeker bewust van het nieuwste woningaanbod (huur en koop), het woongenot én de woon- en zorgmogelijkheden in de gemeenten Bergen op Zoom, Tholen, Woensdrecht en Steenbergen.

De toegang tot beide beurzen is gratis. Er is volop parkeergelegenheid en met het openbaar vervoer (stadsbus lijn 25) zijn de beurzen goed te bereiken. De vorige ‘Woon en Leef'-beurs trok bijna 2.000 enthousiaste bezoekers. Voor de editie 2009 worden 2.000 tot 4.000 bezoekers verwacht.

De beurzen vinden plaats op vrijdag 30 oktober van 14.00 tot 20.00 uur en zaterdag 31 oktober van 10.00 tot 17.00 uur in Sportcentrum Boulevard te Bergen op Zoom. De organisatie van is in handen van BOOM®.

.