Archief

Actie levert bloeiende handel op

Reïntegratiebedrijf DZB heeft de promotionele activiteiten voor hun kwekerij gestaakt. De actie heeft meer dan genoeg nieuwe klanten opgeleverd, waardoor de maximale productiecapaciteit is bereikt.

DZB is een reïntegratiebedrijf in Leiden. Hun dienst ‘Groen en Kwekerij' richt zich op het onderhoud van groenvoorzieningen en – in samenwerking met DZB Onderhoud – het volledig beheer van bedrijfsterreinen. De milieuvriendelijke kwekerij van de dienst is gespecialiseerd in het oppotten en kweken van bollen en vaste planten. Om de afzet van de producten van deze kwekerij te verbreden, zette DZB de afgelopen periode een aandachttrekkende actie in. Bij alle tuincentra in de wijde omgeving werden plantjes afgegeven, zodat zij met eigen ogen kunnen zien hoe goed deze producten zijn. BOOM ontwikkelde dit promotieconcept en adviseerde over de aanpak om tuincentra te overtuigen de planten van DZB in het assortiment op te nemen. Met succes. De kwekerij heeft nu zoveel werk dat de promotionele actie voorlopig niet meer ingezet hoeft te worden.

DZB voorziet in werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat kunnen mensen zijn met een lichamelijke, psychische of verstandelijke handicap. Ook mensen die er om een andere reden niet zelfstandig in slagen aan een baan te komen, kunnen bij DZB terecht. Naast ‘Groen en Kwekerij', behoren de volgende diensten tot DZB: ‘Metaal', ‘Grafisch Centrum', ‘Montage en Verpakking', Contractcatering', ‘Groen en Kwekerij', ‘Schoonmaak en Onderhoud' en ‘Chocolaterie en Foodverpakkingen'.