Archief

Aerodata past corporate communicatie aan

Aerodata International Surveys heeft BOOM gekozen om een nieuwe visie te geven op zijn corporate communicatie. Sinds de start in 1992 heeft Aerodata grote ontwikkelingen doorgemaakt, waardoor de corporate uitstraling en de marktbenadering niet meer matchen met het bedrijf anno 2010.

Aerodata International Surveys is gespecialiseerd in het maken van opnames vanuit de lucht en het verwerken van ruimtelijke gegevens tot geo-informatieproducten. Het hoofdkantoor is in Antwerpen gevestigd. Verder zijn er vestigingen in Frankrijk, Italië, Spanje en Australië. Vanuit deze locaties brengt Aerodata met navigatie-instrumenten nauwkeurig het aardoppervlak in kaart. De onderneming werkt voor verschillende opdrachtgevers uit de online mapping- , navigatie- en olie-industrie. Daarnaast is Aerodata actief voor zowel landelijke-, regionale- als lokale overheden.

BOOM wordt door Aerodata ingeschakeld na een oriëntatie onder drie bureaus uit België en Nederland. Met de door BOOM ontwikkelde JEI-aanpak wordt nu in een kort tijdsbestek een gedegen en doeltreffende strategie ontwikkeld voor de corporate communicatie.