Archief

Aerodata valt op in Nürnberg

Aerodata presenteerde zich op de vakbeurs InterGeo in Nürnberg (Duitsland). Tijdens de beurs wist het bedrijf de aandacht te vangen met een opvallende stand, waarmee ze tevens haar nieuwe promotiestijl introduceerde.

De toegevoegde waarde tussen verschillende partijen in de markt is steeds minder te vinden in producteigenschappen. De diensten eromheen, de expertise en het serviceniveau maakt het echte verschil. Martin Hendriks van Aerodata: “Voor ons heeft een beurs niet direct het noteren van orders als doel. Zo werkt het niet. Het verhogen van onze bekendheid, informeren over de breedte van onze dienstverlening en het onderhouden van relaties zijn de voornaamste doelstellingen die wij hadden met onze aanwezigheid.”

BOOM Communicatie vertaalde de eerder ontwikkelde promotiestijl door naar een modulaire stand van Laarhoven Design. Met aansluitend promotiemateriaal, wist Aerodata haar doelgroep te prikkelen en een blijvende indruk achter te laten. “Aerodata koos voor een stand opgebouwd uit een modulair systeem. Vanuit haar doelstellingen rond maatschappelijk verantwoord ondernemen was dit een logische keuze. Na de eerste basisinvestering kan Aerodata in de toekomst vaker tegen lagere kosten deelnemen aan beurzen. De stand is zo ingedeeld, dat hij in diverse vormen opgebouwd kan worden. Voor het design gaf dat ook uitdagingen; je moet rekening houden met flexibiliteit in de toekomst”, aldus René van Donschot, senior communicatieadviseur bij BOOM Communicatie.

Aerodata International Surveys is gespecialiseerd in het maken van opnames vanuit de lucht en het verwerken van ruimtelijke gegevens tot geo-informatieproducten. Het hoofdkantoor is in Antwerpen gevestigd. Verder zijn er vestigingen in Frankrijk, Italië, Spanje en Australië. Vanuit deze locaties brengt Aerodata met gespecialiseerde opnameapparatuur of remote sensing apparatuuur nauwkeurig het aardoppervlak in kaart. De onderneming werkt voor verschillende opdrachtgevers uit de online mapping, engineering en navigatie. Daarnaast is Aerodata actief voor zowel landelijke-, regionale- als lokale overheden.