Archief

Als VIP naar Wings & Wheels

Dat netwerken én een gezinsuitje samen kunnen gaan, bewijst Wings & Wheels. Het spektakel vindt in Arnemuiden plaats tijdens het Pinksterweekend van 22 en 23 mei 2010. Ook ú bent als relatie van BOOM van harte uitgenodigd!

Wings & Wheels is een evenement voor jong en oud en biedt volop netwerkmogelijkheden. Tijdens dit weekend is er van alles te zien en te beleven: vliegshows, oldtimers, virtueel vliegen, een militaire luchtvaartbeurs, oude tractoren, zweefvliegdemonstraties, parachutespringen en een Engelse lifestyle fair. Speciaal voor de kinderen is er een speelwei en een uitgebreid kinderprogramma. Voor zakelijke bezoekers wordt er een ‘Walking Lunch' georganiseerd. In een ongedwongen sfeer krijgen ondernemers de kans elkaar te ontmoeten. Tijdens die speciale lunch krijgen ondernemers de kans om nieuwe contacten te leggen of bij te praten met oude bekenden, terwijl de rest van het gezin van alle bijzonderheden kan genieten.

BOOM is verantwoordelijk voor de communicatie rondom het evenement en is tevens hoofdsponsor. Relaties van BOOM zijn, met het hele gezin, van harte welkom om dit spectaculaire evenement als VIP te bezoeken. Wie geïnteresseerd is, kan contact opnemen met zijn of haar contactpersoon bij BOOM.

Zie ook eerder nieuwsberichten over Wings & Wheels: ‘Eigentijdse nostalgie' en ‘Spectaculair evenement voor jong en oud' .