Archief

BIC kiest BOOM

Na een bureaucompetitie gaat BOOM Communicatie aan de slag voor BIC; het alom bekende merk van met name schrijfwaar. BIC zocht een bureau voor diverse activatiecampagnes voor de lighter- en stationery-divisie.

BIC koos voor BOOM vanwege de gedegen aanpak, de uitgekiende campagnestrategie en de internationale ervaring. BOOM-adviseur Luuk Schils: “In het verleden hebben we al bewezen een uitstekend partner te zijn voor internationale accounts zoals Veolia en SD Worx. We zijn dan ook erg blij met deze mooie klant en staan te popelen om aan de slag te gaan”.

Ook art director Auka Nauta is verheugd: “We wilden laten zien wat ons voor ogen staat in de samenwerking met BIC en hebben daar veel energie in gestoken. Het is dan ook goed om te zien dat dit tot resultaat heeft geleid en dat onze manier van werken goed aansluit bij de verwachtingen die BIC bij een bureau heeft”.

Bij de te lanceren campagnes wordt gebruik gemaakt van online middelen, ondersteund met POS-materiaal, social media en radiocommercials. De voorbereidingen voor de campagnes zijn inmiddels in volle gang.

Meer informatie over BIC: www.bic.nl.