Archief

Bijeenkomst levert ‘Nieuwe kracht’

De eindejaarsbijeenkomst van de Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland is gisteren goed bezocht. De inspiratiesessie die werd verzorgd door BOOM Communicatie trok een nagenoeg volle zaal in het sfeervolle Chassé Theater.

Het thema van de eindejaarsbijeenkomst was ‘Nieuwe kracht'. In een dynamische sessie gaven Hans van den Boom en René van Donschot, directeur en vestigingsmanager van BOOM, aan dat je die ‘nieuwe kracht' vooral bij jezelf moet zoeken. Waarin onderscheiden bedrijven zich? Wat zijn hun verborgen krachten? Wat inspireert? Daarop werd antwoord gegeven aan de hand van praktijkvoorbeelden en een toelichting op werkwijze van BOOM, waarbij ‘Je Eigen Identiteit' het vertrekpunt is.

“Aan de hand van herkenbare cases wilden wij laten zien dat je een krachtig en relevant merk kunt bouwen, als je eigen identiteit centraal staat in je organisatie. Vaststellen wat nu echt je drijfveer is en daar naar handelen, daar gaat het ons om”, aldus René van Donschot. “Doordat het publiek een rol kreeg in de sessie, is het een leuk interactief geheel geworden.”

Een soortgelijke bijeenkomst van de Kamer van Koophandel wordt ook gehouden op 10 januari in Theater De Mythe te Goes. Het aanmelden voor deze nieuwjaarsbijeenkomst, en voor de inspiratiesessie van BOOM die daar onderdeel van is, kan pas zodra de uitnodigingskaart in de bus valt. Aanmeldingen kunnen dan plaatsvinden via www.kvk.nl/nieuwjaar. Het programma is voor beide bijeenkomsten gelijk.