Archief

Bloeiende handel dankzij DZB

Kwalitatief goede producten met een mooie marge, is de belofte van DZB. Een fleurige attentie voor tuincentra maakt die belofte tastbaar. Het directe doel: leads genereren voor de ‘groene divisie' van dit reïntegratiebedrijf uit Leiden.

De dienst ‘Groen en Kwekerij' van DZB richt zich op het onderhoud van groenvoorzieningen en – in samenwerking met DZB Onderhoud – het volledig beheer van bedrijfsterreinen. De milieuvriendelijke kwekerij van de dienst is gespecialiseerd in het oppotten en kweken van bollen en vaste planten. Om de afzet van de producten van deze kwekerij te verbreden, zet DZB een aandachttrekkende actie in. Bij alle tuincentra in de wijde omgeving worden plantjes afgegeven, zodat zij met eigen ogen kunnen zien hoe goed deze producten zijn. BOOM ontwikkelde dit promotieconcept en adviseerde over de aanpak om tuincentra te overtuigen de planten van DZB in het assortiment op te nemen.

DZB voorziet in werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat kunnen mensen zijn met een lichamelijke, psychische of verstandelijke handicap. Ook mensen die er om een andere reden niet zelfstandig in slagen aan een baan te komen, kunnen bij DZB terecht. Naast ‘Groen en Kwekerij', behoren de volgende diensten tot DZB: ‘Metaal', ‘Grafisch Centrum', ‘Montage en Verpakking', Contractcatering', ‘Groen en Kwekerij', ‘Schoonmaak en Onderhoud' en ‘Chocolaterie en Foodverpakkingen'.