Archief

BOOM adviseert informatiepunt overheid

De overheid biedt alle informatie voor ondernemers op één website aan: Ondernemersplein.nl. Hier krijgen ondernemers eenvoudig en snel toegang tot informatie van officiële instanties. Onder meer van de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst, het ministerie van Economische Zaken, de RDW en het Centraal Bureau voor de Statistiek. Voor strategische ondersteuning doet Ondernemersplein een beroep op BOOM Communicatie.

Ondernemersplein is begin dit jaar van start gegaan. De website is het centrale punt voor informatie over ondernemen. Bijvoorbeeld over personeel, innoveren, exporteren, belastingen, management en investeren. Die informatie is beschikbaar in de vorm van documenten, video's, formulieren, cijfers en berichten van officiële overheidsinstanties. Ondernemersplein voorkomt onnodig zoeken, omdat ondernemers voortaan vanuit één startpunt de juiste informatie kunnen vinden.

Het portaal wordt continu uitgebreid en geperfectioneerd. Ook de promotie richting ondernemers is de komende periode een aandachtspunt. Voor de strategische advisering over de branding en het doorvertalen hiervan naar de website zelf en naar promotionele middelen, werd BOOM Communicatie geselecteerd.

De strategische kaders zijn inmiddels bepaald. Momenteel wordt aan de verdere invulling van de branding gewerkt.