Archief

BOOM adviseert prijswinnaar KvK

Ieder jaar vraagt de Kamer van Koophandel aan beginnende ondernemers om hun ondernemingsplan voor te leggen aan een jury. Deze jury beoordeelt de plannen onder meer op volledigheid, realisme en ondernemerschap. De winnaar ontvangt een cheque van € 1.000,- én een adviestraject van BOOM®.

Deelname aan deze ‘Leen van Gelder Startersprijs', die aan een Zeeuws bedrijf wordt uitgereikt, biedt een prima kans om het opgestelde ondernemingsplan te laten toetsen door een vakkundige jury. Daarnaast levert deelname aan het evenement ook gratis publiciteit op voor het startende bedrijf. De ondernemer met het beste ondernemingsplan krijgt de prijs uitgereikt tijdens de landelijke Startersdag van de Kamer van Koophandel op zaterdag 7 november 2009.

De uiteindelijke winnaar mag naast het prijzengeld van € 1.000,-, een beroep doen op een adviestraject van BOOM® Creatie en Communicatie. Daarin worden onder meer de volgende onderdelen tegen het licht gehouden: missie/visie, doelgroepsegmentatie, onderscheidend vermogen bedrijfsconcept/bestaansrecht, marketing- en communicatiestrategieën en communicatiemiddelen. Op basis van de bevindingen wordt een praktisch toepasbaar adviesrapport geschreven.

Deelnemers kunnen zich aanmelden tot 3 oktober 2009 via startersprijs@zeeland.kvk.nl.