Archief

BOOM blijft in beweging

BOOM Communicatie in Breda betrekt deze zomer een ruimere vestiging aan de buitenring van de stad. Ook binnen Goes oriënteert BOOM zich op een verandering in huisvesting.

BOOM te Breda
In Breda maakt BOOM de stap van bedrijfsverzamelgebouw ‘Blushuis' naar een ruim, modern pand met een eigen entree. Het twee verdiepingen tellende pand is bijna drie keer zo groot als de huidige huisvesting. Het pand aan de Neerloopweg ligt op enkele minuten van de A16 (Rotterdam-Breda) en beschikt over ruime parkeergelegenheid.

“We zijn in bedrijvenverzamelgebouw Het Blushuis uit ons jasje gegroeid”, zegt algemeen directeur Hans van den Boom. “De nieuwe vestiging is niet alleen groter en beter bereikbaar, maar past ook meer bij de waarde die BOOM hecht aan een zichtbare, eigen identiteit. Daarnaast kunnen we het pand volledig volgens MVO-gedachte inrichten, bijvoorbeeld door gebruik van uitsluitend LED-verlichting. Met dat inrichten starten we binnenkort, waarna we als alles volgens planning verloopt op 1 juli a.s. verhuisd zullen zijn.”

BOOM te Goes
Ook binnen Goes oriënteert BOOM zich op een verandering in huisvesting. Eén of twee van de lagen van het pand in het Stationspark te Goes staan te huur. Hans van den Boom wil graag duidelijkheid scheppen: “We willen eenvoudigweg effectiever omgaan met onze ruimte door een deel te verhuren. En als er zich een huurder meldt voor het hele pand, betrekken we elders in Goes een kantoor. Wel wil ik klip en klaar aangeven dat BOOM in Goes gevestigd zal blijven. We blijven vanuit Goes onverminderd actief in Zeeland. Bestaande en toekomstige opdrachtgevers kunnen blijven rekenen op onze volledige betrokkenheid en service!”.

Meer informatie over de huisvesting van BOOM Communicatie in Breda of Goes is te verkrijgen bij Hans van den Boom.