Archief

Bundeling biedt overzicht

In een internationale markt is er veel vraag naar ‘informatie op papier', zeker bij het nemen van belangrijke besluiten zoals het kiezen van een vestigingsplaats in een havengebied. Overzichtelijke en tastbare documentatie is dan onmisbaar. Havenschap Moerdijk koos er daarom voor een boekwerkje uit te brengen onder de naam ‘Port Handbook', dat alle essentiële informatie bundelt.

In het Port Handbook worden feiten gecombineerd met artikelen en sfeerbeelden. Met een handige insteekmogelijkheid kan het boekje uitgebreid worden met actuele informatie en nieuwsbrieven. Informatie waarbij de actualiteit essentieel is, kan via koppelingen online gevonden worden.

Door alle relevante informatie over de haven te bundelen, levert Havenschap Moerdijk met het handbook als het ware 'een visitekaartje' van de haven. “In internationale communicatie is het wekken van vertrouwen erg belangrijk. Als je kiest voor een toekomstige vestigingsplaats ga je niet af op een praatje en een internetsite. Tastbare zaken, zoals dit boekwerkje met informatie, artikelen en de afbeelding van de directeur dragen zeker bij aan dat vertrouwen”, aldus René van Donschot, adviseur bij BOOM Communicatie.