Archief

Commercials by the Sea 2.0

CommunicatieNet Zeeland organiseert op maandagavond 7 februari 2011 Commercials by the Sea 2.0. Tijdens dit marketing- en communicatie-event worden de beste commercials van het afgelopen jaar getoond. Het accent ligt op de mogelijkheden die social media een marketeer bieden.

Het tijdperk waarin commercials alleen via massacommunicatie richting het grote publiek werden gezonden, is voorbij. Marketingstrategieën worden steeds verder gepersonaliseerd door social media. Commercials by the Sea 2.0 besteedt aandacht aan deze ontwikkeling binnen het communicatievak.

Het netwerkevent vindt plaats in de Merral Bioscoop te Goes. Tijdens de avond worden verschillende prijswinnende commercials getoond. Prominente gastsprekers van Hyves en Us Media geven een inspirerende lezing over social media en de mogelijkheden tot adverteren. Na afloop van het inhoudelijke programma start de netwerkborrel waar men de gelegenheid heeft om te discussiëren met vakgenoten.

Organisatie
De organisatie ligt in handen van CommunicatieNet Zeeland en haar initiatiefnemers. CommunicatieNet Zeeland is een Zeeuws platform voor overleg, opleiding, promotie en presentatie van communicatiespecialisten en opdrachtgevers.

BOOM is één van de initiatiefnemers van dit evenement.

Meer informatie is te vinden op www.commercialsbythesea.com.