Archief

De kerstgedachte van DRV

DRV Accountants en Belastingadviseurs grijpt de kerstperiode aan om potentiële medewerkers aan het denken te zetten. Door middel van gerichte advertenties in vakbladen spreekt DRV een hooggekwalificeerde doelgroep aan die zich best eens zou mogen bezinnen op de eigen toekomst.

DRV geeft (aankomend) AA’s of RA’s als kerstgedachte mee eens na te gaan waar men over een jaar of drie staat en welke meerwaarde DRV kan bieden. Want DRV geeft ambitieuze professionals de ruimte. Ideeën worden gehoord, verantwoordelijkheid nemen wordt gewaardeerd en zelfs verwacht. De vrijheid om eigen beslissingen te nemen past in de open cultuur waarin betrokkenheid centraal staat. Bij DRV is ‘mee-ondernemen’ een kwaliteit die herkend wordt en is doorgroeien tot de top een reële ambitie. 

Het concept dat BOOM®  voor de advertentie ontwikkelde, speelt visueel en tekstueel in op de groeimogelijkheden die DRV biedt. De advertenties worden deze maand geplaatst in de vakbladen De Accountant, De Accountant Adviseur en Accountancy Nieuws. DRV Accountants en Belastingadviseurs heeft kantoren in Rotterdam, Bergen op Zoom, Breda, Goes, Hellevoetsluis, Middelburg, Oud-Beijerland, Roosendaal, Sliedrecht en Zierikzee.
 
Meer informatie: www.drv.nl