Archief

Derde editie Commercials by the Sea

CommunicatieNet Zeeland organiseert op maandagavond 8 februari 2010 de derde editie van Commercials by the Sea. Tijdens dit evenement worden de beste commercials van het afgelopen jaar getoond.

De selectie reclamefilms is afkomstig van het Cannes Lions International Advertising Festival. Dit grootste mondiale evenement op het gebied van reclame toont hoogwaardig en creatief werk in de categorieën film, print, outdoor, cyber en radio. Elk jaar kiest een internationale vakjury uit duizenden inzendingen van reclamebureaus over de hele wereld de beste commercials. De beste inzendingen worden uiteindelijk beloond met een felbegeerde Gouden Leeuw.

Reclameliefhebbers en vakmensen zijn welkom in de Merral Bioscoop te Goes. Zij kunnen tijdens Commercials by the Sea de meest humoristische, scherpe, betekenisvolle, ontroerendste en uitgesproken commercials ter wereld bekijken.

Tijdens de derde editie van Commercials by the Sea loopt het thema‘Creativiteit in de communicatie' als een rode draad door het avondprogramma. Naast de vertoning van commercials, geeft de doe-het-zelf keten Karwei toelichting op haar radio en televisiecampagnes. Na afloop van de vertoning vindt een netwerkborrel plaats.

Organisatie
De avond wordt georganiseerd door verschillende leden van CommunicatieNet Zeeland. CommunicatieNet Zeeland is een Zeeuws platform voor overleg, opleiding, promotie en presentatie van communicatiespecialisten en opdrachtgevers. BOOM is één van de initiatiefnemers van dit evenement.