Archief

Detachering gemeente Veere

Het komt regelmatig voor dat organisaties tijdelijk te weinig capaciteit hebben om de beoogde doelstellingen op het gebied van communicatie te kunnen realiseren, zo ook de gemeente Veere. Op dit moment maakt de gemeente dankbaar gebruik van frequente versterking door BOOM-communicatieprofessional Riona Doolaard.

“Gemeentelijke overheden kennen een specifieke manier van werken. Mijn ervaring binnen de overheid komt goed van pas bij deze detachering,” zegt Riona Doolaard.

Doolaard vormt een welkome versterking van de communicatieafdeling van de gemeente Veere. Als communicatiemedewerker houdt zij zich bezig met tal van communicatiewerkzaamheden: “Ik ben betrokken bij uiteenlopende taken van de afdeling, van het schrijven van persberichten, het ondersteunen van het college van burgemeester en wethouders, tot het bewaken van de kwaliteit van de huisfolders.”

BOOM detacheert communicatieprofessionals op zowel strategisch als operationeel niveau. Projectcoördinatoren, communicatieadviseurs en -medewerkers van BOOM nemen regelmatig op detacheringbasis opdrachtgevers heel wat werk uit handen. Detachering vindt plaats op project- of uurbasis.