Archief

Dienstverlening in bijzondere situaties

DRV heeft een nieuwe onderneming opgericht: DRV Corporate Recovery. De corporate recovery specialisten van DRV adviseren bedrijven die in een bijzondere situatie dreigen te raken vanwege teruglopende resultaten. Zij doen dat snel en adequaat.

De diensten van DRV Corporate Recovery kunnen betrekking hebben op het begeleiden van een herstructurering, een reorganisatie, een bijzonder beheer situatie bij een bank, een faillissement of een doorstart. De specialisten van DRV zorgen voor een gestructureerde aanpak van dreigende problemen en houden overzicht en grip op het proces. Op basis van hun uitgebreide kennis en ervaring analyseren zij niet alleen de financiële positie; zij doorgronden ook de organisatorische aspecten en beoordelen de marktomstandigheden en -vooruitzichten. Met een gedegen plan leggen zij, indien noodzakelijk, vervolgens contacten binnen hun omvangrijke netwerk in de financiële, bancaire, juridische en fiscale wereld.

Met 10 kantoren in Zuidwest-Nederland en 400 medewerkers is DRV Accountants en Belastingadviseurs één van de grootste regionaal werkende organisaties in de branche. DRV weet een hoog expertiseniveau te koppelen aan een laagdrempelige, persoonlijke werkwijze. DRV Corporate Recovery is de vierde onderneming van DRV, dat hiernaast bestaat uit: DRV Accountants en Belastingadviseurs, DRV Corporate Finance en DRV Subsidie Advies.

BOOM® verzorgt de communicatiemiddelen voor geheel DRV, waaronder dus ook de middelen voor deze nieuwe DRV-onderneming.

Meer informatie over DRV Corporate Recovery vindt u op www.drvcr.nl.