Archief

DRV breidt uit in Zuid-Holland

Per 1 januari a.s. sluit Van Kempen & Van Vuren zich aan bij DRV Accountants en Belastingadviseurs. Daarmee versterkt DRV haar positie in Zuid-Holland. Na de integratie telt DRV ruim 475 medewerkers en 11 vestigingen in Zuidwest Nederland.

Van Kempen & Van Vuren heeft zo'n 50 medewerkers en drie vestigingen in Zuid-Holland: in Hellevoetsluis, Hoogvliet en Oud-Beijerland. De vestigingen van DRV in Hellevoetsluis en Oud-Beijerland worden versterkt met de medewerkers van Van Kempen & Van Vuren. De vestiging van Van Kempen & Van Vuren in Hoogvliet wordt toegevoegd aan het huidige kantorennetwerk van DRV, dat daarmee op 11 uitkomt. In Zuid-Holland heeft DRV per 1 januari dus vijf vestigingen: in Hellevoetsluis, Hoogvliet, Oud-Beijerland, Rotterdam en Sliedrecht.

DRV wil haar cliënten bedienen met een dicht netwerk van compacte, volwaardige kantoren. De aansluiting van Van Kempen & Van Vuren Accountants en Belastingadviseurs past in die strategie. Door de groei van de totale organisatie kunnen bovendien de voortdurende investeringen in kwaliteitszorg, medewerkers en dienstverlening breder gedragen worden. Samen met de zorg voor continuïteit waren dat ook de argumenten voor Aad van Kempen AA FB en Peter van Vuren RA om aansluiting te zoeken. Peter van Vuren: “Vooral de controlepraktijk vergt voortdurende investeringen in kwaliteit en in medewerkers. Als we goede mensen aan ons willen binden, moeten we hen een goed toekomstperspectief kunnen bieden. Dat kan beter bij DRV. Voor onze cliënten is de aansluiting eveneens gunstig. Zij kunnen ervan profiteren dat DRV veel specialismen in huis heeft, zoals corporate finance, corporate recovery en subsidieadvies.”

In 2007 integreerde DRV twee kantoren die de positie in Brabant versterkten. Van de drie Brabantse vestigingen, kregen er de afgelopen jaren twee een nieuwe huisvesting (DRV Bergen op Zoom en DRV Breda). In 2010 zal ook DRV Roosendaal verhuizen. Daarvoor wordt direct langs de A17 nieuwe bedrijfshuisvesting gerealiseerd.

BOOM verzorgt de communicatiemiddelen voor geheel DRV, waaronder dus ook de middelen voor het nieuwe DRV-kantoor te Hoogvliet.

Gebaseerd op bron: www.drv.nl.