Archief

DRV geeft tips voor de herfstperiode

Het kabinet presenteerde een ongekend groot aantal voorstellen tijdens Prinsjesdag. In de nieuwsbrief ‘Kijk op zaken' haakt DRV Accountants en Belastingadviseurs hier op in. Diverse maatregelen uit het Belastingplan 2010 zijn voorzien van een toelichting en van tips. Op die manier geeft DRV ‘herfsttips' die ondernemers helpen hun belastingdruk of hun kosten te matigen.

De nieuwste editie van ‘Kijk op zaken' is deze week verschenen. Klanten en relaties van DRV ontvangen de nieuwsbrief vier maal per jaar. Zij blijven op die manier op de hoogte van actualiteiten binnen de vakgebieden van DRV: accountancy, belastingadvies, subsidieadvies en corporate finance. De ondernemers zelf hoeven zich op deze manier dus niet geheel in de materie te verdiepen. De adviseurs van DRV zijn namelijk het directe aanspreekpunt voor aanvullende vragen; vandaar dat bij bijna ieder artikel een DRV-er door middel van een foto op de voorgrond wordt geplaatst. Geen pasfoto, maar fotografie die deze personen neerzet zoals ze zijn: professioneel én persoonlijk.

Met 10 kantoren in Zuidwest-Nederland en 400 medewerkers is DRV Accountants en Belastingadviseurs één van de grootste regionaal werkende organisaties in de branche. DRV biedt eenzelfde expertiseniveau als de vier grootste (inter-)nationaal werkende kantoren, maar weet dat te koppelen aan een laagdrempelige, persoonlijke werkwijze. Juist die combinatie van die toegankelijkheid en het kennisniveau komt naar voren in ‘Kijk op zaken'.