Archief

DRV heeft kijk op zaken

Klanten en relaties van DRV ontvangen vier maal per jaar een nieuwsbrief met de titel ‘Kijk op zaken'. Zij blijven op die manier op de hoogte van actualiteiten binnen de vakgebieden van DRV: accountancy, belastingadvies, subsidieadvies en corporate finance. Deze week is de eerste ‘Kijk op zaken' van 2009 verschenen.

Met 10 kantoren in Zuidwest-Nederland en 400 medewerkers is DRV Accountants en Belastingadviseurs één van de grootste regionaal werkende organisaties in de branche. DRV biedt eenzelfde expertiseniveau als de vier grootste (inter-)nationaal werkende kantoren, maar weet dat te koppelen aan een laagdrempelige, persoonlijke werkwijze. Juist die combinatie van die toegankelijkheid en het kennisniveau komt naar voren in de nieuwsbrief die DRV ieder kwartaal uitgeeft.

De nieuwsbrief 'Kijk op Zaken' draagt ieder kwartaal de belangrijkste ontwikkelingen uit binnen de vakgebieden. Ondernemers en managers die de nieuwsbrief ontvangen blijven op deze manier op de hoogte, zonder dat zij zich geheel in de materie hoeven te verdiepen. De adviseurs van DRV zijn namelijk zelf het directe aanspreekpunt voor aanvullende vragen; vandaar dat bij ieder artikel een DRV-er door middel van een foto op de voorgrond wordt geplaatst. Geen pasfoto, maar fotografie die deze personen neerzet zoals ze zijn: professioneel én persoonlijk.