Archief

DRV-nieuwsbrief heeft signaalfunctie

De DRV-deelname aan de ‘Roparun', wordt in tekst en beeld uitgebreid belicht in de nieuwste editie van ‘Kijk op zaken', die vandaag is verschenen. In de nieuwsbrief is verder onder meer aandacht voor de nieuwe vestiging van DRV Accountants en Belastingadviseurs in Terneuzen.

Klanten en relaties van DRV ontvangen ‘Kijk op zaken' vier keer per jaar. Zij blijven op die manier op de hoogte van actualiteiten binnen de vakgebieden van DRV: accountancy, belastingadvies, subsidieadvies, corporate recovery en corporate finance. Ondernemers hoeven zich op deze manier niet zelf compleet in de materie te verdiepen. De nieuwsbrief heeft voor hen een signaalfunctie, waarna de adviseurs van DRV aanspreekpunt zijn voor aanvullende vragen.

Dat adviseursnetwerk is onlangs uitgebreid door de overname van het kantoor van Mazars in Terneuzen. Een compleet kantoor, met veertig medewerkers, waaronder drie directieleden: Jan Gijsel, Jan Klaassen en Marc Heijens. “We hebben heel bewust gekozen voor DRV omdat zij bekend staan om de kwaliteit van de dienstverlening en de betrokkenheid bij cliënten. DRV kiest er nadrukkelijk voor om te investeren in veel en sterke vestigingen in Zuidwest-Nederland”, zegt Jan Gijssel in de nieuwsbrief.

De 34.500 euro die DRV kon overmaken op de rekening van Stichting Roparun, is een ander wapenfeit dat in de tweede editie van ‘Kijk op zaken' in 2011 aan bod komt. In iets meer dan 43 uur legde een hardloopteam van DRV-medewerkers de 520 kilometer tellende sponsorloop af van Parijs naar Rotterdam.

Met 11 kantoren en 500 medewerkers is DRV Accountants en Belastingadviseurs één van de grootste regionaal werkende organisaties in de branche. Hierdoor kan DRV een hoog expertiseniveau waarborgen, wat het weet dat te koppelen aan een laagdrempelige, persoonlijke werkwijze. Juist die combinatie van die toegankelijkheid en het kennisniveau komt naar voren in 'Kijk op zaken'.