Archief

DRV versterkt positie

DRV heeft de vestiging van accountantsorganisatie Mazars overgenomen in Terneuzen. DRV beschikt nu over een dekkend netwerk van 11 vestigingen in Zuidwest-Nederland. Het werken vanuit toegankelijke regiokantoren past in de filosofie van DRV.

Binnen het werkgebied van DRV Accountants en Belastingadviseurs ontbrak een kantoor in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Manfred Zurhorst, voorzitter van de Raad van Bestuur van DRV: “De overname past dus perfect in onze strategie die erop is gericht onze positie in Zuidwest-Nederland te versterken. De uitbreiding van ons kantorennetwerk geeft onze organisatie in het Zeeuwse werkgebied een mooie impuls. Natuurlijk komt er een andere naam op de gevel maar wel één die al bijna 90 jaar bestaat”.

DRV Accountants en Belastingadviseurs is een full service accountantskantoor voor ondernemingen in het MKB. Kenmerkend voor de dienstverlening is het persoonlijk en lokaal betrokken zijn bij ondernemers. Daar past een regionale kantorenstructuur bij. Door ervaring en expertise van de verschillende regiokantoren te bundelen, kan DRV een hoge kwaliteit van dienstverlening waarborgen.

Jos van Huut, voorzitter van de bestuursraad van Mazars Nederland verklaart de overname: “Gegeven de ontwikkelingen in de accountancybranche is een verdere geografische marktfocus en schaalvergroting van vestigingen vereist. De vestiging in Terneuzen ligt in een marktgebied waar Mazars in de bredere regio ondervertegenwoordigd is. Daardoor zijn de ontwikkelingskansen van de vestiging in de lokale markt binnen de Mazars-organisatie onvoldoende”.

BOOM Communicatie verzorgt de communicatiemiddelen voor geheel DRV, waaronder dus ook de middelen voor het nieuwe DRV-kantoor te Terneuzen.

Gebaseerd op bron: www.drv.nl