Archief

Eerste Sportcongres in Zeeland

Op 17 december 2009 vindt het eerste Sportcongres in Zeeland plaats. Het congres staat in het teken van voetbal en is gekoppeld aan de opening van Voetbal Experience. Organisator van het sportcongres is congresbureau ZeeYou dat de mogelijkheden van Zeeland als congres- en evenementenregio onder de aandacht brengt bij organisatoren van congressen, vergaderingen en evenementen.

ZeeYou wil jaarlijks een sportcongres met een ander thema organiseren en richt zich met het evenement op iedereen die professioneel met sport bezig is. Ook wil men bekend worden in de gehele zakelijke en sportieve markt in Nederland. De provincie Zeeland participeert in het congres en wil op deze wijze haar betrokkenheid benadrukken ten aanzien van sport en maatschappelijke dynamiek.

BOOM® ontwikkelde voor het sportcongres een fris en sportief logo met een bijbehorende vormentaal. Met dynamische en kleurrijke silhouetten zijn verschillende sporten gevisualiseerd. Iedere sport heeft een eigen kleur. Hierdoor is de complete visuele stijl bij elk sportcongres inzetbaar. Binnen de huisstijl van het Sportcongres is een lijnenspel opgenomen, dat symbool staat voor lijnen op sportvelden. Ook verwijst het lijnenspel naar een wereldbol, waarmee het internationale karakter van het Sportcongres wordt benadrukt.

BOOM® is één van de sponsors van het Sportcongres en heeft naast het logo en de huisstijl ook diverse communicatie-uitingen voor dit evenement ontwikkeld.