Archief

Eigentijdse nostalgie

Een grote Engelse lifestyle fair, vliegshows, oldtimers en heel veel spektakel voor jong en oud, gecombineerd met volop zakelijke netwerkmogelijkheden. Dat kan er verwacht worden tijdens de 6e editie van Wings&Wheels, die plaatsvindt tijdens het Pinksterweekend op 22 en 23 mei te Arnemuiden.

Deze dagen worden er onder andere rondleidingen gegeven en is er mogelijkheid tot virtueel vliegen. Er worden spannende vliegverhalen verteld en bezoekers kunnen meevliegen met een luchtballon. Tijdens dit weekend zijn er onder andere klassieke bromfietsen, oude tractoren en talloze modelvliegtuigjes te bewonderen. Er is een militaire luchtvaartbeurs opgezet en er zijn bovendien rondvluchten te winnen. Tevens worden er talloze zweefvlieg- en parachutespring demonstraties gegeven. Speciaal voor kinderen is er een Speelwei. Tijdens de Molentocht zijn er driehonderd oldtimers en vliegtuigen uit de Airshow te zien. Wings&Wheels is door het uitgebreide kinderprogramma het perfecte uitstapje voor het hele gezin.

BOOM is hoofdsponsor en wordt betrokken bij de communicatie van dit evenement. Tijdens dit weekend zijn er voldoende mogelijkheden om te netwerken. Er wordt onder andere een Walking-Lunch georganiseerd.

Als relatie van BOOM kunt u Wings&Wheels als VIP bijwonen, eventueel samen met uw gezin. Indien u geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij BOOM.