Archief

Gemeente Schouwen-Duiveland wint

De afdeling P&O van de gemeente Schouwen-Duiveland heeft een uitgebreide identeitssessie gewonnen. De heer R. Houtzager, werkzaam bij de afdeling P&O van de gemeente, nam tijdens de bedrijvensbeurs Contacta deel aan een interactieve identiteitscheck en dong op die wijze mee naar de door BOOM® beschikbaar gestelde sessie.

BOOM® legde tijdens de beurs bedrijven de vraag voor: Wie Bent U? Maar weinig bezoekers bleken een passend antwoord te kunnen geven.

Identiteitsbepaling en imagovorming zijn de basisonderdelen van het positioneringtraject dat BOOM® heeft ontwikkeld. De methodiek van het positioneringstraject is gestoeld op een theoretisch kader en 15 jaar praktische vakkennis. In de meest ideale situatie komen identiteit en imago van een organisatie overeen. De doelgroep kent de organisatie, heeft een realistisch beeld van wat zij te bieden heeft en weet waarin de organisatie zich onderscheidt ten opzichte van de concurrentie. Hoewel een volledige overeenstemming tussen identiteit en imago feitelijk onhaalbaar is, kan een sterke positionering zorgen voor een stap in de juiste richting.

In het plan dat uit het traject voortvloeit, biedt BOOM® praktische handvaten en richtingen om organisaties op de kaart te zetten. Een gezonde basis om de interen en externe communicatie een impuls te geven.