Archief

Groen licht voor led-technieken

De ontwikkelingen in ledverlichting gaan razendsnel. Ook in noodverlichting heeft de led-techniek inmiddels zijn intrede gedaan. De groene vluchtroutebordjes die in ieder publiek gebouw te vinden zijn, branden continu. Omdat ledverlichting minder stroom kost, levert dat voordelen op voor portemonnee en milieu.

Cooper Safety is Europees marktleider in noodverlichting. De onderneming is een groot voorstander van het gebruik van led-armaturen. Met behulp van de allernieuwste technieken heeft Cooper een led-lijn ontwikkeld die zeker niet onderdoet voor de traditionele varianten met een fluorescentielichtbron. De nieuwe noodverlichtingsfamilie heeft de naam ‘GuideLed' meegekregen. BOOM Communicatie ontwikkelde de marketingcommunicatiemiddelen om de productintroductie tot een succes te maken.

‘GuideLed' is het bewijs dat led-lichtbronnen voor een uitstekende uitlichting kunnen zorgen. De productfamilie bestaat uit een complete reeks op- en inbouwarmaturen voor vluchtwegverlichting en -signalering die zeer eenvoudig te monteren zijn. De nieuwe productenrange wordt door Cooper Safety aan de man gebracht vanuit het merk ‘Blessing'.