Archief

Halderberge online toegankelijker

Gemeente Halderberge heeft haar nieuwe website in gebruik genomen. Deze website is de eerste stap op weg naar een verbetering van de digitale dienstverlening aan haar inwoners en ondernemers.

De website heeft een nieuwe uitstraling die past bij de nieuwe promotiestijl van de gemeente. De nieuwe website is onder andere uitgerust met een DigiD en een internetkassafunctie. Inwoners kunnen hiermee vanuit huis diverse producten aanvragen en betalen.

De gemeente Halderberge heeft bij het ontwerp van de website rekening gehouden met de veranderende rol die men vervult richting de burger. Gemeenten worden door de korte afstand tot de burger gezien als de meest toegankelijke overheidsinstantie. In de toekomst worden ze steeds meer een contactcentrum voor burgers, bedrijven en maatschappelijke instellingen.

Het duurzame en groene karakter van de gemeente komt met name terug in het kleurgebruik. De nieuwe stijl – die tevens toe wordt gepast op andere uitingen van de gemeente – oogt fris en modern; associaties die Halderberge graag oproept.