Archief

Het Loket houdt kerstborrel

Op donderdag 11 december a.s. vindt  de kerstborrel plaats van Het Loket. Deze netwerkbijeenkomst is inmiddels uitgegroeid tot een begrip binnen het Zeeuwse bedrijfsleven. Het Loket is intermediair in en centraal meldpunt voor bedrijfsopleidingen.

Sinds de start in maart 2005 heeft Het Loket haar bestaansrecht meer dan voldoende bewezen. Steeds minder komt het voor dat opleidingen in Zeeland niet door gaan bij gebrek aan aanmeldingen. Doordat Het Loket vraag en aanbod bundelt en op elkaar afstemt, kan voorkomen worden dat kennis versnippert of zelfs verloren gaat. 

Om de wensen van het bedrijfsleven op opleidingsgebied naar voren te brengen heeft Het Loket een aantal klankbordgroepen samengesteld die per branche zijn georganiseerd. Informatie waar de opleidingsinstituten hun voordeel mee doen zodat opleidingen nog beter aansluiten bij de dagelijkse praktijk en kenniscirculatie wordt gestimuleerd. Ook door het organiseren van netwerkbijeenkomsten voor zowel participanten als opleiders timmert Het Loket aan de weg. De jaarlijkse borrel voorafgaand aan Kerstmis, is er daar één van.

BOOM® is één van de participanten van Het Loket en treedt op als sponsor van de kerstborrel die dit jaar wordt gehouden in Hotel Westduin te Koudekerke. Het programma ziet er als volgt uit:

15.30 uur: ontvangst.

 

16.00 uur: welkom door Jéan van Oorschot, dagvoorzitter.

 

16.10 uur: Ralph van der Vinnen, manager Hotel Westduin.

 

16.15 uur: terugblik 2008/toekomst door Marc Cardon, directeur Het Loket en Solange Volwerk, accountmanager Het Loket.

 

16.30 uur: minorstudie Chemische Technologie door Peter van der Heide, adjunt-directeur Academie Techniek en Omgeving van de Hogeschool Zeeland.

 

16.40 uur: afsluiting.

 

16.45 uur: gelegenheid tot netwerken.

 

18.00 uur: einde kerstborrel.