Archief

Inschrijving WOONLAND Bevelanden geopend

De inschrijving voor de tweede editie van WOONLAND Bevelanden is gestart. Op 11 en 12 februari 2011 vormt de Grote Kerk wederom het toneel voor deze woonbeurs. Geïnteresseerden kunnen vanaf nu reageren om zich te verzekeren van de beste plaatsen.

Tijdens WOONLAND wordt het regionale woningaanbod aan het publiek gepresenteerd. De belangstelling voor de eerste editie in Goes was overweldigend. De standhouders waren enthousiast en maar liefst 3719 bezoekers vonden hun weg naar de Grote Kerk. BOOM, die de organisatie van WOONLAND verzorgt, wil dit succes ook in 2011 doortrekken. Inmiddels hebben al diverse deelnemers een optie op de beschikbare standruimte genomen. Deelnemers aan WOONLAND zijn onder meer projectontwikkelaars, woningcorporaties, gemeenten, makelaars, architecten, hypotheekadviseurs, banken en adviesbureaus uit de regio. De beurs is een uitgelezen kans om direct in contact te komen met hun primaire doelgroep: woningzoekenden in Midden-Zeeland.

Belangstellenden voor een plaats op WOONLAND Bevelanden kunnen contact opnemen met beursmanager Edith Bouwsma-de Looff via telefoonnummer 0113-252052 of per mail: e.bouwsma@boomcommunicatie.nl.