Archief

Insign online

Als startende ondernemer wil je je bedrijf goed presenteren. Signingbedrijf insign heeft BOOM Communicatie benaderd om een website te ontwikkelen die zowel gebruiksvriendelijk als klantvriendelijk is en past bij de kernwaarden van het bedrijf.

Duidelijkheid, meedenken, kwaliteit, snelheid en de beste prijs. Daar staat insign voor. Eigenaar Maikel de Kok vindt het belangrijk om afspraken na te komen en voor iedere klant een unieke identiteit te creëren. Met de ontwikkelde site is BOOM dicht bij deze waarden gebleven.

Insign.nu bestaat uit een informatief en grafisch ontwerp waardoor deze meerwaarde heeft. Klanten worden geïnformeerd over de mogelijkheden die insign biedt. Het grafische ontwerp bestaat uit een dynamisch Flash-gedeelte waar op elke pagina een ander element verschijnt, passend bij de diensten van de organisatie, zoals gevelbelettering en bewegwijzering.

Via een Content Management Systeem (CMS) is de site makkelijk in beheer, waardoor zonder kennis van programmeren informatie op ordelijke wijze geplaatst kan worden. Hierdoor is de website makkelijk up-to-date te houden door de beheerder.