Archief

Inspiratiesessie BOOM al snel vol

De nieuw- en eindejaarsbijeenkomsten van de Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland worden – mede door de inbreng van BOOM – in een compleet nieuw jasje gestoken. Er zijn namelijk geheel kosteloze inspiratiesessies aan het programma toegevoegd. Dit om de aanwezige ondernemers niet alleen een goede netwerkbijeenkomst met een hapje en een drankje aan te bieden, maar ook concrete ‘food for thought' waaruit ze kracht kunnen putten voor 2011!

BOOM bedacht een rode draad voor de bijeenkomsten. Het centrale thema is ‘Nieuwe Kracht', dat draait om het hervinden van de inspiratie in uw bedrijf. Door de huidige economische tijden zijn veel ondernemingen immers bezig met interne bedrijfsprocessen en kostenbeheersing. Belangrijk natuurlijk, maar wat niet vergeten moet worden, is dat werken leuk, positief en inspirerend moet zijn!

Vind de kracht in uw eigen drijfveren. Wat heeft uw bedrijf groot gemaakt? Wat was het dat uw bedrijf interessant maakte voor uw klanten? Waardoor worden uw medewerkers gemotiveerd? Waar liggen de kansen? Tijdens de inspiratiesessies krijgt u antwoord op deze vragen.

TempoTeam geeft letterlijk invulling aan het thema Nieuwe Kracht met een sessie over Het Nieuwe Werken, Jack Braeken gaat met name in op veranderen en nieuwe kansen. BOOM benadrukt juist dat de kracht in jezelf moet worden gevonden, in je eigen organisatie. En dat je vooral geen luchtkastelen moet bouwen. Dat je authentiek, uitgesproken en onderscheidend moet zijn. Aansprekende organisaties en merken hebben namelijk één ding gemeen: door goed te luisteren en dichtbij zichzelf te blijven, zijn zij geloofwaardig, aanstekelijk en relevant.

Tijdens de sessie zal op inspirerende en interactieve wijze inzicht worden gegeven hoe u dit aanpakt. Waarin onderscheidt u zich? Wat zijn uw verborgen krachten? Wat inspireert? Kortom: ‘Je Eigen Identiteit' is het vertrekpunt, of kortweg: de JEI-aanpak. Deze helpt organisaties hun communicatie en handelen op een efficiënte wijze in te richten. Wat zet u wel en niet ‘in de etalage'? Hoe vertaalt u uw eigen kracht in aansprekende communicatie? Het motto van deze inspiratiesessie is dan ook: Communiceer jezelf!

De eindejaarsbijeenkomst is op maandag 13 december in het Chassé Theater te Breda van 15.45 uur tot 20.00 uur. De sessie van BOOM was hier al heel snel vol. Wilt u de sessie ook graag bijwonen dan adviseren wij u tijdig in te schrijven voor de sessie in Zeeland. Deze vindt plaats op 10 januari in Theater De Mythe te Goes. Aanmelden kan pas zodra de uitnodigingskaart in de bus valt via www.kvk.nl/nieuwjaar. Het programma is voor beide bijeenkomsten gelijk:

15.45 uur | Ontvangst deelnemers inspiratiesessies
16.15 uur | Inspiratiesessies
17.15 uur | Ontvangst bezoekers officiële programma en netwerken
17.35 uur | Eindejaarstoespraak door Chris Rutten, voorzitter KvK
17.50 uur | Uitreiking Prijs Creatief Ondernemerschap
18.30 uur | Netwerken met walking dinner en drankje
20.00 uur | Einde bijeenkomst