Archief

Interscience brengt meerwaarde over

Interscience presenteerde zich vorige week op de vakbeurs Laborama in Groot-Bijgaarden (België). Tijdens de beurs wist ze op ludieke wijze bezoekers te triggeren de dienstverlening van Interscience te vergelijken met die van hun huidige leverancier.  

In de chromatografie is de toegevoegde waarde tussen leveranciers van apparatuur steeds minder te vinden in producteigenschappen. De diensten eromheen, de expertise en het serviceniveau maakt het echte verschil. Marcel van den Bosch, directeur van Interscience: “Hoewel het effect van beurzen in deze tijd moeilijk meetbaar is, is het wel een uitgelezen kans om met je doelgroep te praten en nu juist het verschil persoonlijk uit te leggen.”

BOOM gaf de verkopers van Interscience de tools in handen om bezoekers tijdens de beurs aan te spreken. Een speciale beursactie met een invulkaart waarmee een prijs gewonnen kon worden, werkte drempelverlagend. “We assisteren Interscience al drie jaar op een rij met de standpresentatie voor Laborama. Dit jaar was de uitdaging met name het vereenvoudigen om contact te leggen. Want de kracht van een beurs zit hem toch in het persoonlijke contact”, aldus René van Donschot senior communicatieadviseur BOOM.

Interscience is marktleider in de Benelux op het gebied van chromatografie en heeft vestigingen in Breda en Louvain La Neuve.