Archief

Interscience lanceert IS-X

IS-X is de naam van een nieuw expertisecentrum dat Interscience in het leven heeft geroepen. Het levert diensten en advies op het gebied van chromatografie, onafhankelijk van de apparatuur of leverancier.

De vraagstellingen waarmee laboratoria worden geconfronteerd, worden steeds complexer. In het vorige decennium stonden vooral de apparatuur en alle specificaties daarvan centraal. Nu ligt het accent in de vraagstelling op analyse- en datastromen en hoe die een optimale bijdrage kunnen leveren bij de uitvoering van bedrijfsmatige taken. Apparatuur en analyse zijn van doel tot middel geëvalueerd. Deze nieuwe ontwikkeling vraagt om een nieuwe aanpak, waarbij buiten de grenzen van de bestaande dienstverlening wordt gekeken. Het expertisecentrum van Interscience is het antwoord op deze marktontwikkeling. Het centrum verleent namelijk advies en service, vanuit een aanzienlijke ervaring en expertise. Het startpunt daarvan is alle kennis van haar 35-jarige aanwezigheid op de chromatografiemarkt, aangevuld met specifieke competenties van gespecialiseerde medewerkers. 

Het nieuwe concept van analytische dienstverlening werd onlangs officieel gelanceerd tijdens de vakbeurs Laborama, compleet met eigen logo en huisstijl. BOOM® visualiseerde de volledige IS-X stijl en ontwierp de beurspresentatie.