Archief

Interscience organiseert eigen vakdagen

Interscience organiseert binnenkort een evenement dat specifiek is gericht voor iedereen in de wereld van chromatografie, sampleprep en massaspectrometrie. Op dinsdag 27 en woensdag 28 september kan iedereen zich op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen op deze gebieden.

Tijdens de zogenaamde ‘Chromatografiedagen' kunnen bezoekers demonstraties, lezingen en workshops verwachten. Marjolein Snoeren van Interscience: “We hebben deze dagen eerder al eens georganiseerd en er was toen erg veel animo. Onze relaties vroegen om een nieuwe editie. Daar konden wij natuurlijk geen ‘nee' op antwoorden. Ook dit jaar hebben we aansprekende gastsprekers en praktische sessies. De eerste aanmeldingen zijn al binnen!”.

Interscience is marktleider in de Benelux op het gebied van chromatografie en heeft vestigingen in Breda en Louvain La Neuve. De relatie tussen BOOM Communicatie en Interscience bestaat al meer dan 5 jaar. Interscience vroeg BOOM de promotie rondom de Chromatografiedagen te verzorgen.