Archief

Kerstviering Lexus biedt veel moois

Japan heeft het afgelopen jaar zwaar te verduren gehad. De hevige aardbeving en de daarop volgende tsunami lieten zien dat er in één jaar veel kan gebeuren. Lexus heeft haar thuisbasis in Japan. De schokkende gebeurtenissen bepalen dan ook logischerwijs de terugblik van het bedrijf op 2011.

Ondanks de nare gebeurtenissen heeft Japan heel veel moois te bieden. Dat is nu precies wat Lexus haar gasten als positieve boodschap wil meegeven. Het jaarlijkse kerstevent van Lexus Breda stond daarom in het teken van het ‘warme’ en ‘goede’ dat Japan heeft te bieden. Het  kerstevent werd een oprecht contactmoment met de achterban.

Het kerstspektakel bestond ook dit jaar, evenals voorgaande jaren, uit een thematisch en gevarieerd programma. Zo werden er traditionele Sushi-demonstraties verzorgd en konden bezoekers volop experimenteren met de Japanse bloemschikkunst.

BOOM Communicatie bedacht samen met Lexus het concept van het event en ontwikkelde een daarop aansluitend animatiefilmpje en een thematische uitnodiging. Het kerstevent van Lexus vond plaats op 18 en 19 december in Breda.