Archief

KOEPELdag vol kunst en cultuur

Tijdens de ‘KOEPELdag' kunnen belangstellenden kennismaken met allerlei facetten van cultuureducatie in Etten-Leur. De dag maakt deel uit van het project KOEPEL dat het kunst- en cultuuronderwijs binnen de gemeente moet versterken.

KOEPEL staat voor: Kunst Onderwijs Erfgoed Plein Etten-Leur. Het project is in het leven geroepen om jongeren te interesseren voor kunst en cultuur én om cultuurinstellingen de vertaalslag te helpen maken naar een breed publiek. De jaarlijkse ‘KOEPELdag' past in die filosofie. De dag vindt plaats op woensdag 6 oktober 2010 in theater- en congrescentrum de Nieuwe Nobelaer aan de Anna van Berchemlaan. Bezoekers kunnen voorstellingen, optredens, workshops en een infomarkt verwachten. Het complete programma is te vinden op de website van KOEPEL. De entree is vrij voor iedereen die zich voor 1 oktober a.s. aanmeldt via hanne.poos@etten-leur.nl.

BOOM is bij het project KOEPEL betrokken, vanwege de realisatie van het projectlogo. Het beeldmerk visualiseert de diverse thema's en heeft een speels karakter. In de vormgevingsstijl wordt het logo gecombineerd met kunstzinnige fotocollages van dans en cultureel erfgoed.