Archief

KvK-sessie weer snel vol

Net als vorig jaar is de inspiratiesessie van BOOM Communicatie binnen enkele dagen volgeboekt. ‘Onderneem met liefde', is het thema van deze presentatie tijdens de Eindejaarsbijeenkomst van de Kamer van Koophandel. BOOM-adviseurs René van Donschot en Hans van den Boom laten in de sessie zien hoe aantrekkelijke merken in staat zijn klanten aan te trekken én te binden.

De inspiratiesessie geeft aan dat het niet verstandig is alleen maar ‘op jacht te gaan' naar nieuwe contacten. Het gaat er vooral om degene die bij jou past als vanzelf bij jou terecht te laten komen. Het is daarbij de kunst om prospects verliefd te laten worden op jouw merk. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een dergelijk gevoel van liefde door klanten inderdaad bestaat. Het kan een hechte klantrelatie opleveren die tegen een stootje kan.

De inspiratiesessie vindt plaats op maandag 12 december in het Chassé Theater in Breda. Voor wie daar graag bij had willen zijn, is er op 9 januari 2012 een herkansing: dan verzorgt Hans van den Boom deze presentatie tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Kamer van Koophandel in Goes. Die keer samen met BOOM-adviseur Joop Maas. Aanmelden voor deze nieuwjaarsessie is op dit moment nog niet mogelijk.