Archief

Lexus Breda sponsort golftalent

Nog maar tweeëneenhalf jaar geleden stond Jeroen Michels voor het eerst op het groene gras van de golfbaan. Een goede keuze om die sport te proberen, want hij bleek over een verborgen talent te beschikken. Met een golfhandicap van 3,9 staat hij nu op het punt om de overstap naar het hoogste amateurcircuit te maken.

Bij het golven hoort natuurlijk het reizen langs de verschillende toernooien. En reizen wordt natuurlijk het liefst zo comfortabel mogelijk gedaan zodat Jeroen zich in alle rust kan voorbereiden op de wedstrijd. Lexus Breda heeft op unieke wijze de sponsoring verzorgt door het beschikbaar stellen van een Lexus IS 250 business. Jeroen was al een bekende van het merk Lexus en Lexus Breda omdat hij als gastheer tijdens het Lexus Breda Golftoernooi klanten begeleidde tijdens deze golfwedstrijd.

Golfarrangement
Als onderdeel van de samenwerking tussen Jeroen en Lexus Breda kunnen klanten en prospects zich aanmelden voor een eendaags golfarrangement om samen met Jeroen de fijne kneepjes van deze populaire sport onder de knie krijgen.