Archief

Maintenance Valuepark van start

Maintenance Valuepark Terneuzen is officieel van start gegaan. Onlangs heeft Hans van der Hart, directeur Valuepark Terneuzen, het ondernemingsplan van het park overhandigd aan de Zeeuwse gedeputeerde Toine Poppelaars en de burgemeester van Terneuzen, Jan Lonink.

Maintenance Valuepark Terneuzen is een initiatief van Dow Benelux en Zeeland Seaports. Het project is gericht op de realisatie van een hoogwaardig en gespecialiseerd bedrijventerrein met als doelstelling de innovatie en samenwerking in de onderhoudssector te stimuleren.

Haalbaarheidsonderzoek
Op dit moment zijn er veel onderhoudsbedrijven gevestigd binnen het fabrieksterrein van Dow Benelux in Terneuzen. Mede als gevolg van de groei van deze onderhoudsbedrijven en het toenemend ruimtegebrek is vorig jaar de haalbaarheid van een nieuw te bouwen park onderzocht. Ontwikkeling van een specifiek park bleek haalbaar.

Door de inrichting van een specifiek terrein waar aannemers, kennisinstellingen en aanbieders van waarde toevoegende diensten gehuisvest zijn, ontstaat een centrum voor onderhoudsdiensten en services gericht op de procesindustrie in Zuidwest-Nederland.

BOOM® ontwikkelde in opdracht van Valuepark Terneuzen de website www.vpterneuzen.nl.