Archief

MARCOM voor professionals

Adformatie organiseert op 15 en 16 juni a.s. MARCOM11. Het grootschalige evenement voor marketing- en communicatieprofessionals vindt net als voorgaande jaren plaats in de RAI te Amsterdam.

Tijdens MARCOM11 kunnen bezoekers kennis en inspiratie opdoen. Er is gelegenheid om met elkaar te sparren over marketing- en communicatieonderwerpen en seminars te volgen over de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer: marketing intelligence, eventmarketing, communicatie & creatie, media en trends & strategie.

Playground for professionals

Dit jaar staat het thema ‘Playground for professionals' centraal. Hiermee verwijst de organisatie naar het doel van het evenement: professionals komen naar MARCOM11 om kennis te vergaren, inspiratie op te doen, te netwerken en te experimenteren met gadgets en producten.

IAM'11

Bezoekers van MARCOM11 kunnen met hun entreebewijs ook IAM'11 bezoeken. IAM'11 is een evenement rondom online marketing en vindt parallel aan MARCOM11 plaats in de RAI. Onderwerpen zoals social media, webdesign, e-mailmarketing en online advertising komen tijdens colleges, presentaties en masterclasses aan bod.

Professionals kunnen via de website van MARCOM zich kosteloos inschrijven voor beide evenementen.