Archief

Meld snel aan voor KvK-sessie BOOM

De inschrijving voor de KvK-inspiratiesessie van BOOM Communicatie is gestart. Omdat deze sessie naar verwachting snel is volgeboekt, is het raadzaam zo spoedig mogelijk aan te melden op www.kvk.nl/eindejaars.

'Onderneem met liefde' is de titel van de inspiratiesessie die half december al met succes in première is gegaan tijdens de eindejaarbijeenkomst van de Kamer van Koophandel voor Zuidwest-Nederland. Op 9 januari 2012 volgt de herkansing voor iedereen die de sessie niet heeft kunnen bijwonen omdat deze al snel vol was. De sessie in het nieuwe jaar wordt gehouden in theater De Mythe in Goes en start om 16.00 uur. BOOM-adviseurs Hans van den Boom en Joop Maas presenteren zich daar als ware ‘love doctors' en zullen de toehoorders met humor, theorieën, filmpjes en levenservaringen wijzen op het belang van liefdevol zakendoen. Recent onderzoek van Batra, Ahuvia en Bagozzi toont aan dat mensen echte gevoelens van liefde kunnen hebben voor een merk. Hans van den Boom en Joop Maas stellen dat er wat dat betreft met name kansen liggen voor het MKB. Van den Boom: “Grote merken hebben van nature een grote afstand tot hun klanten. Bij het MKB is dat anders; zij kennen hun klanten écht en kunnen dus makkelijker dichterbij hen staan”.

Joop Maas: “Ware ‘brand love' kan een hechte klantrelatie opleveren die tegen een stootje kan. Succesvolle ondernemers beheersen dit moderne ‘spel van de liefde'. Zij komen in contact met aantrekkelijke prospects, gaan een relatie aan en weten die te behouden; ook in tijden van een (relatie)crisis”. De twee ‘liefdesdokters' maken er op 9 januari een leerzame, leuke en inspirerende presentatie van. Zij zullen het publiek de nodige recepten meegeven om ware merkenliefde te bewerkstelligen.

Reserveer snel een plaats. Inschrijven kan via: www.kvk.nl/nieuwjaar.