Archief

Nieuw presentatiesysteem voor ReOrbis

ReOrbis is een werkmaatschappij van het Nederlandse Fondel Commodities en de Italiaanse Condoroil Group. De core-business van ReOrbis is het recyclen van afvalstoffen die vrijkomen bij de productie van RVS.  

ReOrbis neemt frequent deel aan internationale beurzen en congressen. Op die wijze kan ReOrbis zich presenteren aan de wereldwijde staalindustrie.

Voor de industriële beurzen en congressen heeft BOOM® een presentatiesysteem ontwikkeld dat handzaam is, makkelijk is op te bergen en eenvoudig is te vervoeren. De beurswand, twee banners en een balie zijn zodanig in te pakken dat het geheel vervoerd kan worden in een trolley van 50 bij 100 centimeter. 

BOOM® is tevens verantwoordelijk voor het nieuwe logo van ReOrbis, dat onlangs werd geïntroduceerd. Een uitstraling die past bij het internationale en industriële karakter van de organisatie in combinatie met recycling. De visuele combinatie van recycling en industrie komt terug in het logo. De vorm geeft associaties met recycling terwijl de kleur krachtig in metallic is uitgevoerd.