Archief

Nieuw schip voor Noordhoek

Noordhoek kondigt de aanschaf van een nieuw DPII ROV Survey Offshore Support Vessel aan. Een specialistisch inspectie- en reparatieschip dat 62 meter lang en 13 meter breed wordt. Het schip zal plaats bieden aan veertig opvarenden. De oplevering van dit nieuwe gespecialiseerde schip is gepland in het eerste kwartaal van 2010.

Na de oplevering zal het schip worden toegevoegd aan de Noordhoek vloot als derde operationele schip. Het zal het eerste offshore schip van Noordhoek zijn dat speciaal is gericht op onderwaterwerkzaamheden met op afstand bestuurbare duikrobots (ROV Survey). Het besluit om opnieuw een nieuw schip aan de Noordhoek vloot van Offshore Support Vessels toe te voegen is een volgende logische stap in de groeistrategie van Noordhoek. De onderneming beschikt al over het DPII Diving Support Vessel 'Noordhoek Singapore'. Tevens is er al een nieuw DPII Saturation Diving Support Vessel in productie met een oplevering eind 2009.

Noordhoek is een toonaangevend onderwaterbedrijf dat zich richt op constructie-, duik-, ROV-, reparatie-, inspectie- en onderzoeksdiensten voor o.a. de offshore-, olie- en gasindustrie.

Om het bericht van het nieuwe schip wereldkundig te maken, heeft Noordhoek BOOM® Creatie en Communicatie verzocht een nieuwsbrochure te realiseren.