Archief

Nieuw vakantiepark krijgt naam

Arcus Projectontwikkeling realiseert een nieuw vakantiepark in Scheerwolde. Scheerwolde bevindt zich centraal gelegen tussen nationaal park De Wieden en De Weerribben en op slechts een steenworp afstand van het pittoreske Giethoorn. Het waterrijke park krijgt de naam Residence Nieuw Giethoorn, een naam die een directe verwijzingen in zich heeft naar de nabijgelegen trekpleister Giethoorn en de luxe die kenmerkend is voor het park. 

Residence Nieuw Giethoorn zal 260 luxe vakantievilla's gaan tellen, die niet alleen over land maar ook met een bootje bereikbaar zijn via de vaarten die door het park slingeren. De villa's worden uitgevoerd in een typisch streekeigen architectuur zoals deze kenmerkend is voor de regio en het nabijgelegen Giethoorn. De woningen zijn bijvoorbeeld voorzien van metselwerk in streekgebonden kleuren, gevelbeplanking in oudhollandse kleuren, deels rietgedekte kappen en bewerkte dakranden. Vanuit de passantenhaven heeft Residence Nieuw Giethoorn een directe verbinding met het naastgelegen Steenwijkerdiep: één van drukste recreatieve vaarwegen van Nederland en de directe verbinding met het Friese merengebied waar het prachtig varen is.

De realisatie van de marketingcommunicatiemiddelen omtrent dit project is in handen van BOOM®. Het logo en de website zijn de eerste items die ontwikkeld zijn. De sfeer van Giethoorn is hierin beeldbepalend.

Meer informatie: www.nieuwgiethoorn.nl.