Archief

Nieuwe alliantie in payrolldiensten

SD Worx gaat een samenwerking aan met Aditro, de marktleider in HR-outsourcing in Scandinavië. Dit akkoord maakt hen tot één van de grootste payrolldiensten in Europa.

 

Met deze samenwerking speelt SD Worx in op de groeiende vraag naar Europese oplossingen. “Wij zien dat internationaal opererende bedrijven grote interesse tonen in payroll-oplossingen die over de grenzen heen gaan”, vertelt Jan van den Nieuwenhuizen, CEO van de SD Worx Groep. “De combinatie van onze lokale expertise binnen ieder land en onze overkoepelende Europese expertise is uniek in Europa”, aldus Van den Nieuwenhuizen.

De nieuwe alliantie realiseert een omzet van 400 miljoen euro per jaar, heeft 3.500 medewerkers en verwerkt bijna 5 miljoen loonbrieven per maand. In hun eigen thuismarkten zijn de twee bedrijven marktleider in payrolldiensten.

Het Nederlandse hoofdkantoor van SD Worx heeft BOOM begin dit jaar opdracht gegeven haar marketingcommunicatie te verzorgen. BOOM werd gevraagd de specifieke vertaalslag te maken naar de Nederlandse markt, waarbinnen een geïntegreerd concept van HR, payroll en tax & legal niet gebruikelijk is. Dit in tegenstelling tot de ons omringende landen.