Archief

Nieuwe ideeën en zakelijke kansen

Rotterdamse ondernemers hebben de afgelopen twee dagen op een vernieuwende en inspirerende wijze zaken kunnen doen. De Rotterdamse Maassilo vormde het toneel van het Zakenfestival Rotterdam, een laagdrempelig business-to-business event waar ondernemers nieuwe contacten konden opdoen.

Met een verrassend programma en smaakmakende sprekers is het festival een platform voor nieuwe ideeën en zakelijke kansen. Volgens de initiatiefnemers is het festival een stimulans voor het regionale bedrijfsleven. Tal van organisaties uit diverse branches presenteerden zich.

JEI-aanpak

De JEI-aanpak die BOOM presenteerde tijdens het festival sprak volgens vestigingsmanager René van Donschot de Rotterdamse ondernemers erg aan. “BOOM brengt met de JEI-aanpak een nieuwe methodiek naar Rotterdam. We hebben gemerkt dat wij als communicatie- en reclamebureau echt een aanvulling zijn op het huidige bureaulandschap in de regio Rijnmond. Wij staan voor effectiviteit. Geen woorden, maar daden. Dat wordt in Rotterdam gewaardeerd.”

De JEI-aanpak helpt organisaties hun communicatie en handelen op een efficiënte en effectieve wijze in te richten. Krachtig en consistent vanuit de eigen identiteit.