Archief

Nieuwe website BOOM

U treft hier de nieuwe website aan van BOOM® Creatie en Communicatie. “Deze nieuwe site biedt een kansrijk platform om onze kennis en gerealiseerd werk aan onze bestaande én potentiële klanten te laten zien”, aldus communicatieadviseur David Westveer. 

De site, die vanwege de disciplines creatie en communicatie vanuit twee domeinen (Boomcommunicatie.nl en Boomcreatie.nl) is te bereiken, inspireert door de vele casebeschrijvingen en geeft informatie en achtergronden voor ieder die werkzaam is op het gebied van voorlichting, marketing en communicatie. De site wordt de komende periode nog verder uitgebouwd. Bovendien zullen er met grote regelmaat  nieuwe artikelen en nieuwsitems geplaatst worden.

Voor de bezoeker moet het een toegevoegde waarde zijn om regelmatig op de website te kijken. Algemeen directeur Hans van den Boom: “De nieuwe website zal voor ons een belangrijk middel zijn om klanten te overtuigen van onze creativiteit en strategische communicatiekennis. We kunnen nu echt  laten zien waar BOOM® goed in is. Actuele cases en onze visie op communicatie laat zien waar wij als organisatie staan en wat wij kunnen betekenen voor onze doelgroep.”