Archief

Nipro toont meubelen op nieuwe website

De badkamermeubelen van Nipro zijn voortaan niet alleen meer in de winkels van Gamma en Karwei te bezichtigen; dat kan nu ook op de nieuwe website.

Nipro is hofleverancier van badkamermeubelen aan Gamma en Karwei. Daarnaast richt de ondermening zich nu ook rechtstreeks op de consument, die als eindgebruiker kan vertrouwen op eigentijdse badkameroplossingen met een sterke prijs-/kwaliteitsverhouding. Een nieuw ontwikkelde site is een belangrijk middel in de communicatie met die eindgebruikers.

De complete collectie van Nipro staat centraal binnen de website en is onderverdeeld in de categorieën klassiek, modern, design en landelijk. Per product zijn de specificaties opgenomen en de specifieke instructies.Bezoekers kunnen snel te weten komen waar de producten te verkrijgen zijn en worden op de hoogte gebracht van het laatste nieuws en lopende acties.

Het grafisch ontwerp heeft BOOM® gebaseerd op het logo en de huisstijl dat het enkele jaren geleden al voor Nipro heeft ontwikkeld. Een logo met gevoel voor klasse en stijl, dat de meubelen een extra dimensie geeft. Het plaatst Nipro in een hoger segment dat recht doet aan de kwaliteit van de geleverde producten.  

Zie: www.nipro.nl.