Archief

Nominatie ‘Het Beste van Pragma’

De drie genomineerden voor de finale van ‘Het beste van Pragma' zijn bekend. BOOM is dit jaar één van de drie genomineerden. Aanstaande donderdag wordt bekend gemaakt wie de prestigieuze glazen bokaal wint.

Pragma is de vereniging van onafhankelijke erkende Nederlandse reclameadviesbureaus. Ieder jaar reikt Pragma een prijs uit voor de beste reclamecampagne van het betreffende jaar. De vereniging wil met de prijs zorgen voor kennisuitwisseling en inspiratie.

Naast de case van BOOM zijn de cases van Waal aan de Maas en Punchline door naar de finale. Waal aan de Maas is genomineerd met een wervingscampagne voor Lely Landbouwmachines en Punchline voor de imagocampgane van kip: 'Kip. 't meest veelzijdige stukje vlees.' BOOM is genomineerd voor een wervingscampagne van ROC Zeeland, Techniek en Design College. Bij deze campagne heeft BOOM op basis van het BètaMentality-model een doelgroepgerichte communicatiestrategie ontwikkeld waarmee jongeren geïnteresseerd worden voor technisch beroepsonderwijs.

Welk bureau uiteindelijk de prijs in ontvangst mag nemen, wordt op donderdag 17 december bekend gemaakt tijdens de PRAGMA DAG 2009 in 's-Hertogenbosch. Een vakjury, de Pragma-leden en de studenten van het Koning Willem I College stemmen op de 17de mee.