Archief

Op zoek naar gedreven adviseur

Het aantal communicatieopdrachten groeit onverminderd door. Om op kwalitatieve wijze invulling te blijven geven aan deze vraag, is BOOM Communicatie op zoek naar een gedreven communicatieadviseur voor de vestiging in Goes.

“Belangrijke eigenschappen van onze nieuwe collega zijn dat die initiatief en verantwoordelijkheid durft te nemen. Onze adviseurs hebben namelijk veel vrijheid om hun eigen functie in te vullen, gericht op hun specifieke interessevelden en hun specialisatie. In zo'n rol voeren zij dus vaak zelf de regie over hun projecten, wat veel verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid vraagt”, zegt Joop Maas, adjunct-directeur van BOOM.

Maas legt de nadruk op ‘gedrevenheid' als belangrijk kenmerk van de nieuwe collega. “Die eigenschap past in onze cultuur en filosofie. De adviseurs bij BOOM houden van hun vak, stralen dat uit en zijn bereid om altijd dat stapje verder te zetten. We zitten vol ambitie, zonder dat dit bij ons tot ellebogenwerk leidt. Wij willen vooral sámen resultaat leveren. We staan dus open voor elkaars inzichten en expertise en benutten die zo goed mogelijk van elkaar.”

Niveau
BOOM richt zich met deze vacature op kandidaten die een hbo werk- en denkniveau hebben (bij voorkeur hbo communicatie of wo communicatie- en informatiewetenschappen). Ervaring binnen de bureauwereld is niet per se nodig. Maas: “Wij willen graag dat er ook communicatieprofessionals met andersoortige ervaring solliciteren. Het blijkt vaak dat zulke sollicitanten goed matchen met onze klantgerichte aanpak, omdat ze zelf aan klantzijde hebben gewerkt. Het natuurlijke gevoel voor verhoudingen binnen een organisatie en het inleven in de motieven van de opdrachtgevers, komen bij die kandidaten vaak als vanzelf naar voren”.

Informeel
Voor iemand die in dit plaatje past, heeft BOOM ook het nodige te bieden. Joop Maas: “Werken bij BOOM is werken bij een gerenommeerd bureau met goede arbeidsvoorwaarden en aansprekende opdrachtgevers. De sfeer is informeel, maar wel altijd gericht op een professionele manier van samenwerken. En er is dus veel ruimte voor eigen initiatief”.